PP-70 parempi talvisarjan ottelussa 0-1 (0-0)

TamU-K – PP-70 0-1 (0-0)
71 min 0-1 Fabio de Santana

Nelosdivarijoukkueiden talvisarja jatkui varhain lauantaiaamuna Pirkkahallissa TamU-K:n ja PP-70:n kohtaamisella. Punapaitainen länsitamperelaisjoukkue oli virkeämpi ja korjasi voiton toisen jakson maalilla lukemin 0-1. Molemmat joukkueet pelasivat hyvin kapealla ringillä, eikä pelissä suurempia hienouksia nähty. Ottelun jälkeiset fiilikset voikin varmasti tiivistää hyvin lausahdukseen ”kiva kun päästiin pelaamaan”.

Jacin Dakkaki pelasi ensimmäisen ottelunsa tämän vuoden puolella.
Jacin Dakkaki pelasi ensimmäisen ottelunsa tämän vuoden puolella.

Ensimmäinen jakso oli tasaista vääntämistä ja molemmilla joukkueilla oli pari paikkaa laittaa pallo pussiin, mutta Sinipaitojen yritykset jäivät melko vaisuiksi ja PP-70:n laukaukset puolestaan TamU-K-maalivahti Kalle Heltonen selvitti. Päivän ehdottomasti positiivisin asia TamU-K:n osalta oli laitahyökkääjä Jacin Dakkakin paluu kokoonpanoon. Dakkaki toi heti terävyyttä vasemmalle laidalle ja varsinkin prässipelaaminen parani aiempaan verrattuna.

Aamuotteluun oli saapunut paikalle kourallinen yleisöä.
Aamuotteluun oli saapunut paikalle kourallinen yleisöä.

Maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen PP-70 sai enemmän otetta ja siirsi pelin painopisteen TamU-K-päätyyn. Sinipaitojen avauspelaaminen vaikeutui, sillä PP pelasi toisen jakson prässäämällä ylhäältä asti, pakottaen TamU-K:n viskomaan pitkiä palloja kohti kärkeä. Pikkuhiljaa vaihtopelaajien puuttuessa Sinipaitojen peli hyytyi ja PP:n paremmin liikkuva joukkue sai muutamia vaarallisia tilanteita. Lopulta oikealta laidalta annettu vapaapotku jäi pyörimään boksiin, josta sen lasautti täydellisellä rintapotkulla verkkoon PP:n taitava brassikärki Fabio de Santana.

Eero Sointu pelasi kärjessä.
Eero Sointu pelasi kärjessä.

Maalin jälkeen PP sai vielä pari tilannetta, mutta Heltonen maalillaan otti hyviä koppeja. Ottelua seurannut TamU-K-päävalmentaja Mika Suonsyrjä kommentoi peliä maltillisesti. ”Nyt tarvii vaan saada ukot kuntoon ja mukaan tapahtumiin. Rennosti.” Viime maanantaina Suomen Cupista pudonnut TamU-K on viimeisen kuukauden ajan harjoitellut ja pelannut hyvin kapealla noin kahdentoista miehen ringillä, mutta onneksi kauden alkuun on vielä hyvin aikaa.

Jan Riikonen pelasi toisen ottelunsa Sinipaidoissa.
Jan Riikonen pelasi toisen ottelunsa Sinipaidoissa.

TamU-K:
Jacin Dakkaki
Lauri Heittola
Jyri Helenius
Kalle Heltonen
Timo Kauppinen
Juha Kumara
Mika Kytöviita
Tancredi Leone
Risto Niskanen
Jan Riikonen
Eero Sointu
Jouko Turunen
Petri Vadén