TamU-K futiskoulu 2015

TamU-K:n futiskoulu on tarkoitettu vuonna 2005 syntyneille ja nuoremmille pelaajanaluille. Futiskoulussa pidetään hauskaa ja opitaan jalkapallotaitoja, ja se järjestetään 8.–12.6. maanantaista perjantaihin klo 14-15.15 Kaupin ykköskentällä. Futiskoulun hinta on 25 €.

Futiskouluun voivat osallistua sekä tytöt että pojat, eikä haittaa vaikka aiempaa jalkapallotaustaa ei olisi. Ohjatuissa harjoituksissa tavoitteena on oppia uusia taitoja, mutta myös ennen kaikkea kokea liikunnan riemua ja nauttia yhdessä tekemisestä.

Ilmoita lapsesi mukaan oheisella lomakkeella!

[contact-form submit_button_text=’Lähetä »’ to=’markus.silvennoinen@tamu-k.com’ subject=’TamU-K — Ilmoittautuminen futiskouluun’][contact-field label=’Pelaajan nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Syntymävuosi’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Pelikokemus’ type=’text’/][contact-field label=’Vanhemman nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Sähköposti’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Puhelinnumero’ type=’text’/][/contact-form]

Lisätietoja:
Markus Silvennoinen
markus.silvennoinen (ät) tamu-k.com
050 3437 238

TamU-K futiskoulu 2015