Liity kannattajien oman jalkapalloseuran jäseneksi

Kuka tahansa voi liittyä Tampere Unitedin täysivaltaiseksi jäseneksi, ja päästä vaikuttamaan suoraan seuran päätöksentekoon. Tule mukaan Suomen oloissa ainutlaatuiseen projektiin, jossa kannattajien omistamaa seuraa viedään yhä ylemmille sarjatasoille, ja seuran junioritoimintaa kasvatetaan askel askeleelta.

HUOM! Seuran jäseniksi jo viime syksynä liittyneille lähetetään jäsenmaksulappu helmikuun aikana.

Seuran jäsenmaksu on 25 €. Kannatusjäsenmaksu on 100 € ja perhejäsenmaksu puolet varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta eli 12,50 €. Perhejäseneksi voi liittyä jäsenen tai kannatusjäsenen puoliso tai kotona asuva lapsi.

Seuran jäseneksi voi liittyä kahdella tavalla:

1) Maksamalla jäsenmaksu TamU-kaupassa (klikkaa linkkejä):

TamU-kaupassa jäsenmaksut voi maksaa kerralla vaikka koko perheelle lisäämällä ostoskoriin useampi jäsenyys.

2) Lähettämällä oheinen lomake sekä maksamalla jäsenmaksu seuran tilille:

Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 7100

Jos liityt perhejäseneksi, ilmoita lisätiedoissa jo seuran jäsenenä olevan perheenjäsenen nimi.

[contact-form submit_button_text=’Lähetä »’ to=’vesa.pynttari@outlook.com’ subject=’TamU — Jäseneksi liittyminen’][contact-field label=’Nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Katuosoite’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postinumero’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Postitoimipaikka’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Sähköposti’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Jäsenyystyyppi’ type=’select’ required=’1′ options=’Valitse,Jäsen (25 €),Kannatusjäsen (100 €),Perhejäsen (12%26#x002c;50 €)’/][contact-field label=’Lisätiedot’ type=’text’/][/contact-form]

Postitamme jäsenkortit TamU-kaupassa tai lomakkeella annettuun osoitteeseen kun maksu näkyy tilillämme. Ensimmäiset kortit postitetaan helmikuun puolenvälin jälkeen.

Lisätietoja:
Heikki Wilen
heikki.wilen@gmail.com
050 315 2655