TamU-K Podcast

TamU-K Podcastista ilmestyy uusia jaksoja kotiotteluiden jälkeen. Seuraa tätä sivua, tai tilaa podcast Soundcloudista. Podcastia isännöivät myös otteluselostuksista tutut Manu Haapalainen ja Antti Pettinen.

Jakso 9 (13.9.2015):

Vieraina ovat kapteeni Otto Pitkänen sekä kesken kauden joukkueeseen liittynyt Lauri Savolainen. Käsittelyssä on juuri ennen äänitystä PP-70:stä otettu komea 3–0-voitto. Samalla pohditaan sitä, mitä parantuneen peli-ilmeen ja tulosten taustalla on, sekä käännetään katse tulevaan.

Jakso 8 (30.8.2015):

Aiheena on edustusjoukkueen ja kakkosjoukkueen välinen yhteistyö. Asiaa puivat kakkosjoukkueen päävalmentaja Mikko Jokela, edustusjoukkueen päävalmentaja Mika Suonsyrjä sekä molemmissa joukkueissa kauden mittaan paljon pelannut Jukka Ihalainen. Samalla puidaan molempien joukkueiden tilannetta omien sarjojensa nousukamppailuissa.

Jakso 7 (2.8.2015):

Vieraana on maalivahtina seurassa kaudella 2011 aloittanut ja lopulta huoltajaksi päätynyt Juha ”Juhis” Pietilä, jonka pelaajat ja valmentajat usein sanovat olevan edustusjoukkueen tärkein jäsen. Lisäksi edustusjoukkueen valmennusryhmään kuuluva Mika Kanerva liittyy mukaan Podcastin loppupuolella. Käsittelyssä on muun muassa kausien 2011 ja 2012 tapahtumat, joita peilataan parhaillaan meneillään olevaan nousutaisteluun.

Jakso 6 (19.7.2015):

Vieraana on valmentajan penkiltä hiljattain myös toppariksi siirtynyt Markus Halme. Käsittelyssä on Halmeen koko pelaajaura sekä erityisesti Sinipaitoihin siirtymiseen johtaneet käänteet. Podcast on äänitetty Pelikassit-voiton jälkimainingeissa, ja todellisena yllätysvieraana podcastissa käväiseekin Pelikasseissa pelaava Tero Nieminen.

Erikoisjakso (8.6.2015):
Osa 1:

Osa 2:

Podcastia poikkeuksellisesti yksin isännöivä Antti Pettinen sekä päävalmentaja Mika Suonsyrjä analysoivat mennyttä ja spekuloivat tulevaa ensimmäisen ja toisen sarjakierroksen välisellä tauolla. Ensin käydään läpi kaikki vastustajat (osa 1) ja sitten kaikki oman joukkueen pelaajat (osa 2).

Jakso 5 (28.6.2015):

Vieraina ovat edustusjoukkueen kapteenistoon kuuluva Jonne Keränen sekä päävalmentaja Mika Suonsyrjä. Keskustelu liikkuu edustusjoukkueen pelissä ja toiminnassa laajemminkin. Lisäksi Jonne Keränen kertaa pelaajauransa vaiheita ja kertoo hauskan tarinan siitä millaista pyrotekniikkaa katsojat käyttävät Lapissa.

Jakso 4 (6.6.2015):

Vieraina ovat Tampere Unitedin kunniapuheenjohtaja Jyrki Laiho, Tampere United ry:n sekä Tampere Unitedin kannattajat ry:n puheenjohtaja Heikki Wilen sekä niin ikään molempien yhdistysten hallituksissa jäsenenä oleva Antti Niemistö. Aiheena on Tampere Unitedin ensi kaudella tapahtuva paluu jalkapallokentille.

Jakso 3 (23.5.2015):

Vieraina ovat edustusjoukkueen päävalmentaja Mika Suonsyrjä sekä kapteeni Otto Pitkänen. Käsittelyssä on juuri ennen äänitystä pelattu tappiollinen ottelu TP-49:ää vastaan sekä näkymät loppukaudelle.

Jakso 2 (10.5.2015):

Vieraina ovat Tampere Unitedia yli 15 vuoden ajan kannattaneet Tarmo Lyytikäinen ja Petteri Granat. Keskustelunaiheita ovat organisoidun kannattajatoiminnan alkuvuodet, Tampuriinin syrjään astuminen ja Sinikaarti nousu sekä tietenkin päivän suurinumeroinen voitto FC Melodysta.

Jakso 1 (26.4.2015):

Ensimmäisessä jaksossa vieraina ovat seuran hallituksesta ja myös pelikentiltä tutut Markus Silvennoinen ja Mikko Malinen. Käsittelyssä on muun muassa edustusjoukkueen kauden kotiavaus UrPSia vastaan, edustusjoukkueen topparitilanne sekä Markus Silvennoisen päätös pelata TP-T:ssä.