Vielä ehtii osallistua Otto Pitkäsen aidon pelipaidan arvontaan – osta lippusi TamU-Kruiselle

TamU-Kruise lauantaina 4.7.2015

Sääennuste lupaa lauantaina 4.7. järjestettävälle TamU-Kruiselle lämpöä ja aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Risteilylle ehtii vielä ostaa lipun ennakkoon ja osallistua samalla edustusjoukkueen kapteeni Otto Pitkäsen aidon pelipaidan arvontaan. Paita oli ”Oden” käytössä kausilla 2013–14 ja siinä on luonnollisesti myös kapteenin nimmari. Arvonta suoritetaan kaikkien viimeistään perjantaina 3.7. lippunsa ostaneiden kesken, ja palkinto luovutetaan voittajalle risteilyllä. Ennakkoliput ovat myynnissä TamU-Kaupassa 20 euron hintaan.

Otto Pitkäsen pelipaita 2013–14

TamU-Kruisen risteilylaivana on tällä kertaa historiallinen vuonna 1910 valmistunut M/S Merete. Risteily kestää kolme tuntia, eli Laukontorille palataan noin klo 18.00. Käytössä on sekä aurinkokansi että laivan sisätilat. Laivalla ei ole anniskeluoikeuksia, joten risteilylle on mahdollista tuoda omia juomia. Hiukopalaksi tarjolla on ravintola 4 Vuodenajan valmistamaa pientä purtavaa sopuhintaan.

Lipun ostaneet pääsevät laivaan nimilistan perusteella, eli emme postita erillisiä pääsylippuja. Ota yhteyttä osoitteseen kauppa(ät)tamu-k.com jos haluat myöhemmin siirtää lipun tai liput toiselle nimelle.