Varikkotiimin taktiikka petti – TamU-K 2 kiitti

Edellisestä matsista yhä pölisseen Kalkun stadionin ruskea mutta hiekkainen alusta toimi näyttämönä kun TamU-K:n kakkosjoukkue palasi voittojen tielle lukemin 6-2 (2-0) ottelussa FC Varikkotiimiä vastaan. Maalintekijänä kunnostautui erityisesti ketsuppipullon korkin liiskannut Jukka Wennström, joka antoi nektarin valua pullosta oikein uran takaa – tuloksena hattutemppu.

Ottelu oli alusta alkaen TamU-K 2:n hallinnassa, vaikka matsiin jouduttiinkin aika ohuella ringillä ja suurin muutoksin, mm. veteraanikärki Antti Pettinen pelasi keskikentän keskellä, jälleen kerran loistavasti. Harmillisesti maalivahtiosasto petti pahanpäiväisesti, kun varamies Ilkka Innola oli maalissa, päästäen kaksi helpohkoa osumaa vastustajan päästessä sijoittamaan vapaasti lähietäisyydeltä.

Ottelun kulku oli pitkälti sitä, että Varikkotiimi piti palloa noin 30 metriä TamU-K 2:n maalista ja Pikkukakkonen iski vastaan tehokkaasti. Aika perus peliä siis, joka tuntuu toimivan tällä hetkellä hyvin.

Juuri muuta kerrottavaa ei sitten olekaan, mitä nyt Samuli ”Sepi” Kumpulainen pelasi aidosti hyvän ottelun, pohjustaen kaksi Wennströmin maaleista ja tehden itse yhden. Myös Adnan Omerovic ja Kemal Dedic pääsivät maalin makuun.

Pelit jatkuvat Kalkussa maanantaina 10.6. klo 18.30, jolloin vastaan asettuu sarjataulukossa viisi pistettä TamU-K 2:n perässä kuudentena majaileva Gotham City FC.