Tulokas haastaa sarjan konkarin

Lauantaina on luvassa mielenkiintoinen paikallisottelu TamU-K:n kohdatessa Nekalan Pallon klo 15.30 alkaen Pyynikin urheilukentällä. Nekalan Pallo on avannut kautensa vahvasti voittamalla kolmesta ottelustaan kaksi, joista viimeisin oli vakuuttava 7-0 voitto Sastamalan Woimasta. Tasaisessa Nelosessa uskaltaa NePan sijoittaa noususta kamppailevien seurojen joukkoon. Nekalalaisten nousu merkitsisi kuitenkin ensi vuodeksi osuvan juhlakauden pilaamista, sillä kuluva kausi on seuralle 19. peräkkäinen Tampereen piirin Nelosessa.

Kotijoukkue TamU-K on pelannut yhden ottelun vierailijoita vähemmän ja tuloksena on ollut maalirikas voitto UrPSista ja kiihkeä tasapeli Melodyn kanssa.

Molemmille joukkueille lauantain kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden lunastaa paikka alkukauden kärkijoukkueiden joukosta. “Erittäin tärkeä ottelu on meillä edessä. NePa on yksi sarjan ennakkosuosikeista ja sitä kautta meille tärkeä päänahka”, kommentoi päävalmentaja Mika Suonsyrjä lauantain ottelua ja jatkaa: ”Avausottelussa emme olleet aivan parhaimmillamme hermoilun vuoksi, mutta laadukas esitys ja voitto edellisestä pelistä varmasti avaavat otteitamme.”

Viime viikkoina TamU-K on päässyt nauttimaan toistaiseksi ainutlaatuisesta mediahuomiosta New York Timesissa julkaistun TamU-K artikkelin johdosta. Seuran kiinnostavuus ja näkyvyys ovat nousseet tämän avulla taas astetta korkeammaksi, mutta ainakaan maalinsa New York Timesin sivuille saanut Jan Irjala ei häkelly huomiosta: “Viimeinen peli ja viime viikkojen uutisoinnit täytyy unohtaa ja asennoitua niin, että vastaan tulee pari pykälää kovempi joukkue kuin viimeksi Pyynikillä. Kanken johdolla juostiin tällä viikolla parit kovat kuntoreenit, jotka varmasti auttoivat keskittymään taas olennaiseen.”

Sinipaidoilla on muutamia poissaoloja huomisesta otteluista. Kansainvälisestikin tunnettu keskikenttäpelaaja Juha Kumara potee nivusrevähdystä. Sinipaitojen keskikentän syvyys laitetaankin testiin, koska myös loukkaantuneet Anssi Saiha, Joonas Kupiainen ja Andrea Milanti ovat varmuudella poissa pelaavasta ryhmästä. Sen sijaan Jouko Turunen vapautuu pelikiellosta ja palaa kokoonpanoon.

Pyynikin kentän laidalla TamU-K ja yhteistyökumppani Ravintola 4 Vuodenaikaa tarjoavat poikkeuksellisen laadukasta grilliruokaa. Tulevana lauantaina kauden debyyttinsä tekevät taatusti laadukkaat ja tuoreet ranskalaiset hot dogit, joista sinappisuut ovat päässeet jo nauttimaan aikaisempina kausina. Kannattaa siis saapua ajoissa ja nauttia lounas ennen ottelun alkua.

Ottelun isäntänä puolestaan toimiii Ravintola Kaijakka. Fanituotteiden myyntipisteellä on sadalle ensimmäiselle katsojalle luvassa ilmainen juomalipuke, jonka voi käyttää Laukontorilla sijaitsevassa klassikkoravintolassa vaikkapa ottelun jälkeen.

Tule lauantaina kokemaan kansainvälisissä medioissa kohua herättänyt ja hehkutettu tunnelma sekä seuraamaan samalla mielenkiintoista paikalliskamppailua! Ottelu potkaistaan käyntiin kello 15.30 ja paikkana on tietenkin Pyynikki! Etäkannattajille TamU-K tarjoaa mahdollisuuden seurata ottelua TamU-K LIVE:ssa ja Twitterissä.