Toppari Markus Halme siirtyy Sinipaitoihin

TamU-K on tehnyt juhannustauolla kovan luokan topparikaappauksen, kun Kolmosessa porilaisen TOVE:n riveissä aiemmin tällä kaudella pelannut Markus Halme liittyy Sinipaitojen pelaavaan kokoonpanoon. Tähän asti Halme on nähty Sinipaidoissa vain apuvalmentajana, mutta osapuolten saatua sovittua pelaajasiirrosta Halme pääsee irti myös kentän puolella. Halme on pelikelpoinen jo tulevana sunnuntaina Patoa vastaan.

Aikuisiällä Halme on pelannut ennen Sinipaitoihin siirtymistään vain Kakkosessa ja Kolmosessa, seuroinaan Euran Pallo kaudet 2003–2006, Lapuan Virkiä kaudet 2007–2009 ja FC Tigers kaudet 2010–2014. Virkiässä hän oli kapteenina kaudella 2009 ja Tigersissa kaudet 2012–2014. Kuluvalla kaudella Halme on pelannut TOVE:ssa vain neljä virallista ottelua, mutta näissä kaikissa hän pelasi täydet 90 minuuttia ja on tehnyt yhden maalinkin.

”Markus on erittäin rutinoitunut ja laadukas pelaaja Neloseen. Nyt puhutaan kovasta vahvistuksesta”, toteaa päävalmentaja Mika Suonsyrjä tyytyväinen ilme naamallaan. Pelaamisen lisäksi Halme jatkaa edustusjoukkueen valmennusryhmässä, ja tämä huokuu siirtoa koskevasta kommentista: ”Saadaan leveyttä rinkiin ja varsinkin sille osastolle joka on kärsinyt eniten loukkaantumisista. Haluan auttaa joukkuetta kaikin keinoin tavoitteiden saavuttamisessa”, Halme toteaa.