TamU-K:n b-pojat hakevat valmentajaa

TamU-K:n b-pojilla on tällä kaudella jäljellä vielä neljä sarjaottelua piirinsarjassa, ja ensi kaudella pojat ovat jo a-juniori-iässä. Joukkueen tavoitteena on nostaa joukkueen tasoa, ja haemme nyt tähän projektiin vetäjää. Ensisijaisesti haemme kokenutta valmentajaa, joka on mielellään käynyt valmennuskoulutusta läpi pidemmällekin, mutta myös tuoreemmat valmentajan alut voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan. Valmentaja voi saada myös kulukorvauksia erikseen neuvoteltavalla tavalla.

Joukkueella on ollut kesäkaudella pelien lisäksi 2–3 harjoitusta viikossa, ja talvikaudella joukkue on harjoitellut kerran viikossa. Valittavalla valmentajalla on mahdollisuus vaikuttaa harjoitusmääriin niissä puitteissa, jotka seuran saamat harjoitusvuorot ja taloudelliset resurssit määräävät. Valmentaja voi omasta halustaan ja kokemuksestaan riippuen ottaa selvän päävalmentajan vastuun tai asettua tukevaan rooliin nykyisen valmennusryhmän rinnalle.

Pyydämme valmentajan tehtävästä kiinnostuneita olemaan yhteydessä Harri Paltilaan (harri.paltila<ät>gmail.com, puh. 040 523 2623). Kerro millaisesta roolista olisit kiinnostunut, motivaatiostasi sekä aiemmasta valmentajakokemuksestasi.