TamU-K metsästää pisteitä Pirkkalasta

”Sunnuntai, pelipäivä… jälleen uusi mahdollisuus näyttää osaamistaan.” Sinipaidat jatkavat kauttaan sunnuntaina Pirkkalassa, kun PJK:n kakkosjoukkue isännöi TamU-K:ia Keskuskentällä. Sinipaitojen suoraviivainen hyökkääjä Mika Kytöviita odottaa ottelua kuumeisesti.

Siniset reenaa

”Hyvät treenit alla ja pohjevammakin alkaa olemaan menneen talven lumia. On siis vara odottaa hyvää peliesitystä sunnuntaina.” Sinipaitojen pelit ovat sujuneet erittäin hyvin ja viime viikonloppuna Regions’ Cupissa kaatui nelosdivarin LeKi-futis kauden ehjimmällä esityksellä lukemin 1-0. Sarjassa TamU-K jatkaa vielä pistemenetyksittä kolmen pelatun ottelun jälkeen, sillä neljäs ja samalla viimeisin sarjaottelu TahVea vastaan on yhä piirin kurinpitovaliokunnan käsiteltävänä tahmelalaisten heittäydyttyä pelikyvyttömiksi sekuntien pelin jälkeen.

Pirkkalan Jalkapalloklubin kakkosjoukkue puolestaan otti kauden avausvoittonsa kaksi viikkoa sitten kaatamalla kotonaan FC Rellun 2-0, mutta kärsi heti seuraavassa ottelussa 3-0 vierastappion TahVelle. Neljästä pelistä PJK/2:lla on kasassa yhtä monta pistettä maalierolla 4-7. Alkukausi antaa osviittaa siitä, että Pirkkalan Keskuskenttä on vaikea paikka vierailla joukkueelle kuin joukkueelle.

TamU-K lähtee otteluun jälleen vahvalla kokoonpanolla, tosin poissaolojakin on suuri määrä. Laajasta ringistä on etua, sillä Pirkkalan alkuiltaan saadaan jalkeille varmasti iskukykyinen ryhmä. Mielenkiintoisin yksittäinen pelaaja on varmasti kuluvalla viikolla TKT:sta siirtynyt kaksimetrinen hyökkääjä Jan Irjala, joka on pelikunnossa ja valmiina viemään ison määrän pääpalloja sunnuntaina.

Irjala pallon kanssa.

Poissaolijoita lienevät muun muassa keskikentän keskustasta sekä Jesse Kupiainen että selkävammainen Anssi Saiha, puolustuksesta LeKi-ottelussa punaisen kortin saanut Timo Kauppinen sekä edelleen jalkojaan potevat Otto Pitkänen ja Ahmed Lakra. Myös maalivahti Ilkka Innola on jälleen sivussa työesteen vuoksi, mutta Kalle Heltosen esitys cup-ottelussa näytti, että taso maalivahtipelaamisessa pysyy Innolan poissaollesakin korkealla. Mika Oksanen, Kemal Dedic ja Retu Harju ovat edelleen poissa kokoonpanosta.

Päävalmentaja Mika Suonsyrjä odottaa jälleen vahvaa esitystä Sinipaidoilta. ”Uskon vahvasti iskukykyymme, Pirkkalan iso ja laadukas kenttä palvelee meitä varmasti.” Samaa mieltä on myös kärkipelaaja Kytöviita, joka heittää samalla haasteen myös kannattajille. ”Jos esitys saadaan LeKi-pelin tasolle ja Sinikaartin porukka viritettyä tunnelmaan, pisteet matkaavat takuuvarmasti Tampereelle”, Kytöviita lupaa.

Ottelu PJK/2 – TamU-K Pirkkalan Keskuskentällä alkaa sunnuntaina kello 17.30. Sinikaarti järjestää peliin bussikuljetuksen, lisätietoa löydät osoitteesta sinikaarti.net.