TamU-K kohtaa HIFK:n kakkosjoukkueen

Sinipaidat matkaavat Helsinkiin pelaamaan harjoitusottelun HIFK:n kakkosjoukkuetta vastaan perjantaina 25.1. Ottelu alkaa Talin hallissa noin kello 21.00. HIFK:n kakkosjoukkue pelaa tulevalla kaudella Helsingin piirin nelosdivaria tavoitteenaan kasvattaa potentiaalisia pelimiehiä seuran edustusjoukkueeseen. Kauteen valmistautuminen on HIFK/2:n osalta hyvissä kantimissa, sillä joukkue on harjoitellut neljän tapahtuman viikkotahdilla jo useita viikkoja. Viime lauantaina punapaidat kaatoivat kolmosdivarissa pelaavan Sibbo Vargarnan vakuuttavin 4-1 lukemin.

TamU-K aloitti tulevaan kauteen valmistautumisen viime perjantaina Ahvenisjärven kuplahallissa. Sinipaidat harjoittelivat 17 pelaajan voimin ja tempo pysyi kovana koko tunnin mittaisen vuoron ajan. Päävalmentaja Mika Suonsyrjä näkee Helsingissä pelattavan harjoitusottelun hyvänä tasomittarina ja tapana hitsata joukkuetta yhteen. ”Vastassa on ennakolta vahvempi ryhmä, joten näemme missä mennään pelillisesti. Matkalla on myös joukkuetta tiivistävä vaikutus, sillä pääsemme viettämään yhdessä pitkän illan ja yön”, Suonsyrjä ennakoi.

Jos kentällä on luvassa mielenkiintoinen ja tasainen kohtaaminen, sitä se tulee olemaan myös katsomossa. TamU-K järjestää otteluun kannattajilleen vieraspelimatkan ja myös Helsingissä kotijoukkue odottaa saavansa kannattajaryhmä Stadin Kingit aktiiviseksi perjantai-illan koitokseen. Luvassa on siis kokonaisvaltainen jalkapalloelämys keskellä pimeintä talvea.

Vierasreissulle voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tahloline@gmail.com tai Sinikaartin nettisivuilla osoitteessa http://www.sinikaarti.net/. Reissun hinta on 20 € per henki. Lähtöaika ja lähtöpaikka ilmoitetaan, kun ottelun tarkka alkamisaika varmistuu.

Ottelun alkamisaika tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Seuraa ilmoittelua TamU-K:n nettisivuilla tai seuran facebook- ja twitter-profiileissa.