TamU-K järjestää ympärivuotista toimintaa 2007–08 syntyneille

TamU-K juniorit

Vuosina 2007 ja 2008 syntyneillä F-junioreilla on nyt mahdollista harrastaa jalkapalloa ympärivuotisesti TamU-K:ssa. Harjoituksia syksystä kevääseen on kerran viikossa, mikä mahdollistaa mainiosti myös muiden lajien samanaikaisen harrastamisen. Kesällä harjoitellaan pari kertaa viikossa.

Joukkueen syyskauden harjoitusvuoro on tiistaisin klo 16.45-18.15 Messukylän tekonurmella. Ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 8.9. Vuoro jatkuu niin pitkälle syksyyn, kun kentät ovat kunnossa ja säät sallivat.

Talvikaudella joukkue harjoittelee sisähallissa tai salissa kerran viikossa. Paikka ja ajankohta selviävät myöhemmin. Ulkokentille palataan maalis-huhtikuussa, kun kentät sulavat pelikuntoon.

Joukkueen vanhemmille järjestetään myöhemmin syksyllä vanhempain palaveri, jossa hyväksytään kauden toimintasuunnitelma ja budjetti. Joukkue vastaa omista kuluistaan, joten hallintokuluja tai muitakaan ylimääräisä kuluja ei ole.

Ilmoita lapsesi mukaan lomakkeella:

[contact-form submit_button_text=’Lähetä »’ to=’nja.virtanen@gmail.com’ subject=’TamU-K — Ilmoittautuminen 2007-08 ympärivuotiseen toimintaan’][contact-field label=’Pelaajan nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Syntymävuosi’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Pelikokemus’ type=’text’/][contact-field label=’Vanhemman nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Sähköposti’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Puhelinnumero’ type=’text’/][contact-field label=’Olen kiinnostunut tulemaan joukkueen toimihenkilöksi’ type=’checkbox’/][/contact-form]

Lisätietoja antavat:
Markus Silvennoinen, 050 343 7238 markus.silvennoinen <ät> tamu-k.com
Niko Virtanen, 044 252 0598, nja.virtanen <ät> gmail.com