Tämänpäiväinen BET – TamU-K peruttu

Tälle lauantaille sovittu Blue Eyes Team – TamU-K on jouduttu perumaan vierasjoukkueen suuren pelaajakadon myötä. Jyväskylään olisi loukkaantumisten ja työkiireiden takia matkannut noin 13 pelaajan ryhmittymä sisältäen kolme maalivahtia ja kaksi noin 20 minuutin kunnossa olevaa pelaajaa.

Päävalmentaja Suonsyrjä ottaa kantaa tapahtumaan: ”Joukkueessa on riehunut erilaisia virus- ja flunssaepidemioita jo kolmisen viikkoa. Meillä on ollut tavallista selvästi heikompi osanotto harjoituksissa ja jo Raumalla meiltä loppuivat terveet pelaajat kesken pelin. Nyt meidän on kasattava rivit ja katsottava eteenpäin. Olen vilpittömän pahoillani omasta ja joukkueen puolesta BETille ja kannattajillemme.”

Äkkiaikataululla peruttu ottelu lyö kovintakin Sinipaitojen kannattajaa alavatsaan: ”Tiedän, että peruttu ottelu tuottaa suuren pettymyksen kannattajillemme, pelaajistolle ja TamU-K:n takana toimiville henkilöille. Ottelun peruminen koskee kuitenkin suuresti myös upeat ottelupuitteet varannutta Blue Eyes Teamiä. Olen koko seuran puolesta pahoillani tapahtuneesta heidän suuntaan”, kommentoi puheenjohtaja Heikki Wilen.