Tahmea esitys toi tasapelin Pelikasseja vastaan 1-1 (1-0)

TamU-K – Pelikassit 1-1 (1-0)
1-0 Petri Vaden, 30 min
1-1 Pelikassit

Varoitukset:

Ulosajot:

Pyynikillä pelattu harjoitusottelu TamU-K:n ja Pelikassien välillä päättyi sopuisasti tasapeliin 1-1. Tekonurmi ei ollut vielä täysin valmiina, joten peli tyydyttiin pelaamaan n. 5 metriä kavennetulla ja 10 metriä lyhennetyllä kentällä.

Ottelu oli todella hidastempoinen ja kentän pienuus ja liukkaus näkyi pelaajien otteissa monta kertaa pelin aikana. Sinipaidat olivat liikkeellä leveällä materiaalilla ja kun Petri Vaden siirsi TamU-K:n johtoon hienon oikealta tulleen sisäänleikkauksen päätteeksi, odotti yleisö lisää pommitusta Pelikassien maalia kohti. Toisin kuitenkin kävi, sillä toisella puoliajalla vierailijat nousivat tasoihin Sinipaitojen karmean mokan jälkeen. Ahmed Lakra heitti vaikean sivurajan maalissa torjuneelle Kalle Heltoselle, jonka purkuyritys jäi maalille. Pelikassien pelaaja pääsi tähän väliin ja laittoi pallon häkkiin.

Lähempänä voittomaalia oli lopulta Pelikassit, kun vajaasta parista kympistä annetun vapaapotkun Heltonen torjui, mutta jatkotilanteesta pallo saatiin toimitettua jo TamU-K:n maaliviivalle asti. Lisämaaleja ei tästä huolimatta kuitenkaan nähty ja noin neljäkymmenpäinen yleisö sai nauttia tasapelistä auringon kirkastamalla Pyynikin Urheilukentällä.

Testimiehet Osku Airesto ja Jesse Kupiainen jättivät molemmat positiivisen vaikutelman ottelua katsomassa olleelle yleisölle. Kupiainen (Joonaksen pikkuveli) esitti pelinäkemystään keskikentällä kärkien alla, ollen varmaotteinen ja hyvän pelikäsityksen omaava pelaaja. Airesto isokokoisena puolustajana hoiti ensimmäisellä puoliskolla laitapakin tonttia ja toisen puoliskon lopulla topparin pelipaikkaa.

TamU-K
Kalle Heltonen
Adnan Omerovic
Juha Kumara
Timo Kauppinen
Osku Airesto
Vesa Suonsyrjä
Lauri Heittola
Joonas Kupiainen
Mohammed El Harrak
Antti Eijamo
Jacin Dakkaki
Petri Vaden
Ahmed Lakra
Jesse Kupiainen
Nawar Karikuss
Alaa Adeeb
Mika Oksanen
Henry Friman