Sinipaidat hakevat paluuta voittokantaan FJK:n kustannuksella

TamU-K saa lauantaina vieraita Lounais-Hämeestä, kun Pyynikin urheilukentälle saapuu sarjan nihkeästi aloittanut Forssan Jalkapalloklubi. Ottelu aloittaa tiukan yhdeksän päivän rupeaman, jonka aikana Sinipaidat pelaavat kolme ottelua Pyynikin urheilukentällä. Tuleviin otteluihin Ilveksen kakkosjoukkuetta ja TP-49:ää vastaan ei kannata uhrata ennakolta liiaksi ajatuksia, sillä viime viikonloppuna kolmen peräkkäisen tappion jälkeen vihdoin voittojen makuun päässeet forssalaiset eivät tule lauantaina päästämään Sinipaitoja helpolla. Tasaisessa Nelosessa sarjataulukkoa ei kannata tässä vaiheessa kautta suuremmin katsella. ja lähtökohtana on että Sinipaidat saavat tehdä täyden päivätyön täyden pistepotin eteen.

TamU-K:n kokoonpanoon on jälleen odotettavissa joitakin muutoksia, sillä Jan Riikonen on palannut joukkueen vahvuuteen sairastelun jäljiltä. Myös Valkeakoskella paluun kokoonpanoon tehnyttä Andrea Milantia olisi voinut odottaa avauskokoonpanoon lauantain ottelussa, mutta hänellä on työeste. Myös Risto Niskanen ja Osku Airesto ovat poissa siviilimenojen takia, ja myös Jan Irjalan pelaaminen on epävarmaa. Lisäksi kapteeni Ilkka Innola on poissa riveistä perhesyistä. Poissaoloista huolimatta TamU-K saanee jalkeille täydet 18 pelaajaa, ja joukkueen leveys takaa laadukkaan kokoonpanon.

Sinipaidoille ottelu on tilaisuus korjata kurssia viikko sitten valkeakoskella kärsityn harmittavan tappion jälkeen. ”Ikävä tappio Koskenpojille riittää varmasti jätkille kovaksi sytykkeeksi tätä kamppailua varten”, päävalmentaja Mika Suonsyrjä toteaakin ja kertoo odottavansa ottelua positiivisella mielellä, ”Kova kilpailu pelipaikoista ja peliajasta saa tekemisen tason pysymään korkealla, joten odotan meiltä hyvää esitystä kotipyhätössämme.”

Sääennuste lupaa lämmintä iltapäivää, joten odotettavissa on loistava tunnelma auringon hellimällä Pyynikin urheilukentällä. Lounas hoituu tällä kertaa TamU-K:n oman makkaragrillin kuumilla makkaroilla, joita täydentävät Ravintola 4 Vuodenajan kylmät makkarapiiraat. Lisäksi tarjolla on mm. kylmiä limsoja ja pillimehuja sekä tietenkin Tampereen Paahtimon kahvia.

Myös päävalmentaja Suonsyrjä hehkuttaa lauantain ottelutapahtumaa ”Luvassa on upeassa ilmassa pelattava matsi perinteistä seuraa vastaan. Toivottavasti ihmiset löytävät paikalle.” Pallo potkaistaan liikkeelle klo 14, mutta makkaragrilli on kuumana jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

Myös fanituotteiden myyntipisteellä kannattaa vierailla, sillä siellä on myynnissä lippuja heinäkuun 5. päivä Pyynikillä pelattavan Pato-ottelun jälkeiselle risteilylle. TamU-Kruise lähtee silloin liikkeelle klo 19.30 Mustalahden satamasta, ja Näsijärvellä seilataan kolmen tunnin ajan. Ohjelmaan m/s Wellamolla kuuluu myös TamU-K Support Nighteista tutun Valan akustinen keikka. Älä jätä tätä väliin!