Osta lippusi TamU-Kruiselle – ennakkoon risteilylipun ostaneiden kesken arvotaan Otto Pitkäsen pelipaita

TamU-Kruise lauantaina 4.7.2015

TamU-Kruise risteillään Pyhäjärven aalloilla lauantaina 4.7. Ylöjärvellä pelattavan FC Teivo -vierasottelun jälkeen. Matsi alkaa Räikän kentällä klo 12.00 ja risteily lähteen Laukontorilta klo 15.00. Ennakkoliput ovat myynnissä TamU-Kaupassa 20 euron hintaan. Nyt ennakkolipun ostaneille on tarjolla mahdollisuus voittaa hieno palkinto. Kaikkien ennakkolipun joko TamU-Kaupasta tai seuraavasta edustusjoukkueen kotiottelusta ostaneiden kesken arvotaan Otto Pitkäsen aito pelipaita, jota nykyinen joukkueen kapteeni kantoi kausilla 2013–14. Paidan numero on luonnollisesti 18 ja siitä löytyy ”Oden” nimmari.

Otto Pitkäsen pelipaita 2013–14

TamU-Kruisen risteilylaivana on tällä kertaa historiallinen vuonna 1910 valmistunut M/S Merete. Risteily kestää kolme tuntia, eli Laukontorille palataan noin klo 18.00. Käytössä on sekä aurinkokansi että laivan sisätilat. Laivalla ei ole anniskeluoikeuksia, joten risteilylle on mahdollista tuoda omia juomia. Hiukopalaksi tarjolla on ravintola 4 Vuodenajan valmistamaa pientä purtavaa sopuhintaan.

Lipun ostaneet pääsevät laivaan nimilistan perusteella, eli emme postita erillisiä pääsylippuja. Ota yhteyttä osoitteseen kauppa(ät)tamu-k.com jos haluat myöhemmin siirtää lipun tai liput toiselle nimelle.