Nelosen talvisarja käyntiin varhain lauantaiaamuna

TamU-K kohtaa lauantaina varhain aamulla Pirkkahallissa Ilveksen kakkosjoukkueen. Ottelu pelataan alkaen kello 8.00 C-hallissa. Pelin myötä potkaistaan käyntiin kuluvalle kaudelle lanseerattu Nelosen talvisarja, jossa tamperelaiset nelosdivarijoukkueet pelaavat keskinäisiä otteluita pitkän talven aikana.

Sinipaidat ovat aloittaneet joukkueharjoitukset noin kuukausi sitten ja kolmen harjoituksen perusteella kasassa on kykenevä joukkue. Päävalmentaja Mika Suonsyrjä on tyytyväinen näkemäänsä. ”Joukkueenrakennuksen eteen on tehty hirvittävä määrä työtä. Onneksi työ vaikuttaa tuottaneen hedelmää, ja joukkueeseen on löytynyt sekä taidoiltaan että luonteeltaan sopivaa materiaalia”, toteaa Suonsyrjä ja viittaa harjoituksissa kirmanneisiin uusiin kokelaisiin.

”Kauden ensimmäinen peli poikkeaa voimakkaasti luonteeltaan sarjapelaamisesta. Nyt mennään peli-ideoita ensi kertaa isolla kentällä läpi samalla uusia pelaajia testaten. Tulos on sivuseikka”, Suonsyrjä paaluttaa lauantain tavoitteet. Vastustaja Ilves/2 on huhujen mukaan kokemassa valtavaa nuorennusleikkausta kokeneiden pelimiesten vaihtuessa a-juniori-ikäisiin. Sinipaitojen mukana on alustavasti kuusi uutta miestä lauantaina.

Vaikka ottelun varhainen alkamisaika voi aiheuttaa epäilyksiä pelaajien vireystilasta, ei Suonsyrjä ole huolissaan. ”Olemme harjoitelleet isolla ringillä jopa suunniteltua kovempaa ja sitoutuneemmin. Uudet pelaajat tuntuvat antavan pelailussa näyttöjä ja vanhat vastaavat huutoon.” Luvassa on siis pirteää lauantaiaamun pelaamista. Tervetuloa seuraamaan Nelosen Talvisarjan starttia lauantaina alkaen kello 8.00. Pirkkahallin kahvion tuskin on auki, joten oma termospullo mukaan!