Nälkäiset Sinipaidat kohtaavat Sopun

Huomenna torstaina pelattava Sääksmäen Sopun ja TamU-K:n välinen Vitosen 1. lohkon ottelu on etenkin vierailijoille tärkeä ottelu. Sinipaidat joutuivat tyytymään tasapeliin edellisessä ottelussa PJK 2:ta vastaan ja mielivät takaisin voitojen tielle. Ero toisena sarjassa olevaan ViiPV:hen on kaventunut viiteen pisteeseen, joten pisteitä pitää vielä kerätä kauden lähestyessä loppua.

Kotijoukkue Sopua ei välttämättä sarjapisteet motivoi, sillä matkaa niin putoamisviivan alle kuin myös nousukarsintaan oikeuttavaan toiseen sijaan on liikaa. Tästä huolimatta vastustajana oleva TamU-K tulee taatusti sytyttämään myös kotijoukkueen. Lisämausteen ottelulle tulee antamaan myös hyvin persoonallinen Sopun kotikenttä. Rauhalan epätasainen nurmi tulee tekemään syöttöpelin hankalaksi, ja syötöt pomppivalla nurmella paremmin hallitseva joukkue tulee olemaan ottelussa niskan päällä.

Sinipaitojen poissaolotilanne on jälleen runsas. Edellisessä ottelussa mukana ollut Otto Pitkänen on uusin poissaolija saatuaan pientä kolhua edellisessä ottelussa. Vesa Suonsyrjä, Mohammed El Harrak ja Adnan Omerovic eivät ole myöskään käytettävissä Sopu-pelissä. Tilannetta helpottaa kuitenkin muutama kokoonpanoon palaava pelaaja: Juha Kumara on toipunut TaPa -pelissä kokemastaan nilkkavammasta ja Anssi Saiha tulee kokoonpanoon kokeilemaan selkänsä kestävyyttä. Paluun kokoonpanoon tekee myös Lauri Heittola, joka oli PJK 2 -ottelun aikaan ulkomailla.

Päävalmentaja Mika Suonsyrjä kertoi tasapeliin päättyneen PJK 2 -ottelun jälkeen seuraavaa: ”Olen takuuvarma nähtyäni pelaajien ilmeet pelin jälkeen, että torstaina Sopu saa vastaansa äkäisen TamU-K:n”.

Tule kannustamaan Sinipaidat voittoon ja katsomaan kuinka äkäinen ärsytetty Sinipaita voi olla! Ottelu pelataan Valkeakoskella Rauhalan koulun nurmikentällä huomenna torstaina klo 19.00 alkaen.