Lisäpisteitä tarjolla, HST kohdataan huomenna Kaukajärvellä

Ottelu tulee suorana Vastapallo.fi:n Vastaradiosta. Kuuntele lähetys jos et muuten pääse paikalle!

Sarjakärjessä viiden pisteen johdossa viihtyvä TamU-K saa huomenna vastaansa juuri putoamisviivan alapuolella lymyävän HST:n. Vuosia Vitosessa pelannut hervantalaisjoukkue on tänävuonna suoriutunut sarjassa vain kohtuullisesti. Yhdeksästä pelistä saldona on vain yksi voitto, mutta toisaalta saldoa koristaa vain neljä tappiota. Sarjan kärkijoukkueista esimerkiksi ViiPV on hävinnyt TamU-K:n lisäksi vain HST:lle, joten Sinipaidat saavat olla erittäin tarkkana, jotta eivät menetä ensimmäisiä pisteitä sarjassa.

Sinipaitoja luotsaava Mika Suonsyrjä odottaa jälleen kerran vaikeaa peliä suojateilleen: ”Hankala peli meille lähtökohtaisesti. Meidän pitää nollata hyvänolon tunne (sarjajohdosta) ja unohtaa sunnuntain peli. Fokuksen on oltava hetkessä.”

TamU-K lähtee otteluun hieman heikentyneellä miehityksellä, varmuudella poissa ovat Ilkka Innola, Antti Eijamo, Alaa Adeeb, Kemal Dedic, Adnan Omerovic, Ahmed Lakra, Joonas Kupiainen ja Retu Harju.

”Meillä on paljon poissaoloja, mutta ne kuuluvat kesään. Voittoputkelle haetaan jatkoa kuitenkin vahvalla ryhmällä”, lopettaa Suonsyrjä.

Ottelu pelataan huomenna perjantaina klo 20.00 lähtien Kaukajärven tekonurmella. Tervetuloa kannustamaan Sinipaidat voittoon!