Lauantaina paluu pistekantaan?

Maanantaina kauden ensimmäisen tappion sarjaotteluissa kokenut TamU-K saa lauantaina tilaisuuden palauttaa juna raiteilleen, kun OldSchool isännöi Sinipaitoja Kaukajärvellä. Sarjakolmosena majaileva OldSchool onkin oiva haaste Sinipaidoille itseluottamuksen takaisin saamiseksi, sillä kotijoukkue on toukokuun lopun jälkeen taipunut ainoastaan kerran sarjaottelussa.

Kesällä vaivanneiden loukkaantumisten piti olla ohi elokuun alkuun mennessä, mutta toisin on käynyt. Rellu-pelissä sairastuvalle menetettiin kaksi kappaletta Kupiaisia; Joonas reväytti nilkkansa ja Jesseä vaivaa kylkivamma. TamU-K:n keskikenttä tuleekin kaipaamaan muiden pelaajien profiilinnnostoa, sillä myös Anssi Saiha on edelleen poissa riveistä selkävaivojen vuoksi.

Koko joukkueen tason nostamisen perään haikailee myös kapteeni Ilkka Innola: ”Keskikentän loukkaantumisten myötä meidän muiden pitää nostaa omaa tasoamme ja petrata joukkuepeliämme. Meidän pitää palata muutaman vaikean pelin jälkeen perusasioiden pariin ja siihen että tehdään ne huolella.”

Päävalmentaja Mika Suonsyrjä tahtoo joukkueen keskittyvät työntekoon kentällä. Mennyt viikko harjoituksissa oli työteliäs, joukkue ei halua hävitä enää: ”Koko joukkueesta huokuu tekemisen meininki. Jokainen ymmärtää, että meidän on palattava voittojen tielle. Ei tässä lähdetä pyörää uudelleen keksimään, vaan työnteko ja terävyys takaisin tekemiseen.”

Innolalle pelit OldSchoolia vastaan ovat muutenkin erityisiä: ”OldSchool on hyvä jengi, jossa on paljon vanhoja pelikavereita kakkosen vuosilta. Meidän jengi on ärsytetty kauden ensimmäisen sarjatappion myötä ja varmasti tämä tulee näkymään kentällä positiivisella tavalla.”

Ottelu pelataan lauantaina klo 17.00 lähtien Kaukajärvellä. Tervetuloa kannustamaan Sinipaidat voittoon!