Lauantai-illan vieraaksi saapuu Sääksmäen Sopu

TamU-K kohtaa lauantaina Sääksmäen Sopun ja aloittaa samalla rankan pelirupeaman, jossa kymmenen päivän sisään pelataan kolme sarjaottelua sekä Regions’ Cupin neljännen kierroksen peli LPK:a vastaan. Kaukajärven suurikokoisella kentällä nähdään kuitenkin rypistykseen valmis sinipaitainen joukkue, sillä TamU-K on valmiina vastaamaan haasteeseen.

Sinipaidat lähtevät peliin ennakkosuosikkeina ja toiveissa on peliesitys, joka on suoraa jatkumoa viime sunnuntaina Pirkkalan helteessä nähdylle totaaliselle dominoinnille. TamU-K:n hyökkääjät onnistuivat painamaan pallon pönttöön neljästi, kun taas vastustaja PJK/2 ei saanut laukaustakaan Kalle Heltosen vartioimaa maalia kohti. Myös Sopu pelasi viime ottelunsa juuri PJK/2:ta vastaan ja poistui kotikentältään voittajana lukemin 3-1.

Sopu on aloittanut kauden suhteellisen vahvasti kahdella voitolla, kahdella tasapelillä sekä yhdellä tappiolla. PJK/2:n lisäksi Sopu ja TamU-K ovat molemmat kohdanneet myös Lammin Vedon, jota vastaan Sopu pelasi 2-2 tasapelin, kun taas Sinipaidat aloittivat sarjakautensa LaVea vastaan 3-0 voitolla. Päävalmentaja Mika Suonsyrjä odottaa lauantailta hyvää tulosta. ”Me haemme kolmea pistettä, turha sitä on väistää.”

TamU-K saa jalkeille vahvan ryhmän. Kokoonpanoon ovat palanneet niin Timo Kauppinen, Jesse Kupiainen kuin Anssi Saihakin. Myös Ilkka Innola pääsee jälleen tositoimiin maalin suulle. ”Saamme täyden kokoonpanon pelaajia mukaan, ja ryhmä on todella hyvässä iskussa harjoituksista päätellen”, Suonsyrjä toteaa tyynesti. Valitettava tosiasia on, että Adnan Omerovic joutuu jäämään katsomoon, sillä pöytäkirjaan mahtuu vain kahdeksantoista pelaajaa. Pitkäaikaispoissaolijat Ahmed Lakra sekä Otto Pitkänen ovat molemmat jo pelikunnon hilkulla ja palannevat ensi viikolla harjoituksiin.

”Sopu on täysin voitettavissa oleva ryhmä”, toteaa viime kaudella LaPron riveissä sääksmäkeläiset kohdannut toppari Juha Kumara. ”Positiivisuuden kautta lähdetään huomenna liikkeelle ja peli-ilon löydyttyä odotan antoisaa ja voitokasta neljän pelin kierrettä tuleville päiville”, Kumara maalailee kirkkaassa auringonpaisteessa harjoitusten jälkeen. Samaa mieltä on myös valmentaja Suonsyrjä. ”Regions cupin läheisyys on aistittavissa joukkueesta, mutta kaikki haluavat lähteä voitto alla siihen peliin”, hän muistuttaa.

Ottelu TamU-K – Sääksmäen Sopu pelataan huomenna lauantaina kello 17.30 alkaen Kaukajärven tekonurmella. Tarjolla on kahvin, kylmien mehujen ja pienen purtavan lisäksi myös henkistä ravintoa, kun päävalmentaja Mika Suonsyrjä raottaa tuntojaan alkukaudesta käsiohjelmassa. Tervetuloa paikanpäälle nauttimaan hienosta jalkapallopäivästä!