Kesätauko ohi – Lammilla tärähtää huomenna

Lyhyen lyhyt 11 päivän kesätauko kesken parhaimpien pelisäiden on lopulta ohi, kun Sinipaidat pääsevät tositoimiin Lammin Vedon vieraana. Sarjakärjessä oleva TamU-K ja keskivaiheilla oleva LaVe kohtasivat toisensa kertaalleen jo sarja-avauksessa huhtikuussa, jolloin TamU-K oli selkeästi parempi lukemin 3-0. Maaliverkkoa pöllyyttivät Jacin Dakkaki, Mohammed El Harrak, sekä Nawar Karikuss.

Selvästä tuloksesta huolimatta edellinen ottelu ei ollut helppo; LaVe prässäsi pienellä Pyynikin tekonurmella Sinipaitoja tehokkaasti ja teki pelaamisen varsinkin ensimmäisellä puoliajalla vaikeaksi. Pienellä onnella olisikin ollut jopa todennäköistä, että pisteet olisivat matkanneet Lammille ottelun jälkeen.

Tämän tiedostaa myös keskikentän rakkikoirana toimiva Vesa Suonsyrjä: ”LaVe on yksi sarjan vaarallisimmista ryhmistä. He olivat hyviä kauden avauksessa ja meidän pitää pelata hyvin että saamme täydet pisteet mukaamme.”

Pitkä vierasreissu torstai-illalle antaa myös lammilaisille hyvät lähtökohdat otteluun lähdettäessa. ”Korostaisin heidän vaarallisuuttaan kotiotteluissa”, jatkaa Suonsyrjä vastustajan kehumista. Tämä näkyy myös pelatuissa otteluissa, sillä LaVe on poistunut kotikentältään Turvasta tällä kaudella ainoastaan kerran tappio niskassaan.

Kesän lähestyessä syksyä Sinipaidat ovat saaneet kentälle myös lisää jalkoja. Puolustuslinjaan tekevät paluun edellisestä ottelusta pelikiellon vuoksi uupunut Timo Kauppinen, sekä lomareissulta palannut Osku Airesto, myös Ahmed Lakra tekee paluun kentille sitkeän takareisivamman jälkeen.

TamU-K – LaVe huomenna Lammilla Turvan kentällä klo 19.00, jos et pääse paikan päälle seuraamaan ottelua, TamU-K:n Twittertili @TamUkannattajat seuraa ottelua livenä paikanpäällä.