Kakkosjoukkue osallistuu Piiricupiin – vastustajiksi tarjolla tuttuja joukkueita

TamU-K 2 osallistuu tällä kaudella Kutosen lisäksi myös Piiricupiin. Nelosen, Vitosen ja Kutosen joukkueille tarkoitetun kilpailun arvonnat on tehty viime viikolla, ja Sinipaidat saivat ensimmäisen kierroksen ottelun vastustajaksi Hirsilän Pyrkivän. Edessä on kakkosjoukkueen mahdollisesti kauden ainoa matkaottelu Tampereen ulkopuolelle, sillä oriveteläisjoukkue arvottiin kotijoukkueeksi. Ottelu on pelattava 14.6. mennessä.

Joukkueet pelasivat maaliskuun alussa harjoitusottelun, jonka Sinipaidat voittivat selvin numeroin 8–0 (2–0). Kutosessa HirPy on pelannut toistaiseksi vasta yhden ottelun, jonka se hävisi LeKi-futiksen kakkosjoukkueelle maalein 3–2 (2–1). HirPy on kuitenkin perinteisesti ollut vahva joukkue etenkin kotisametillaan, ja kuulunee tälläkin kaudella Kutosen kärkijoukkueisiin. Viime kaudella HirPy pelasi samassa lohkossa TamU-K 2:n kanssa ja sijoittui kolmanneksi. Molemmat keskinäiset ottelut päättyivät HirPyn voittoon: Kaukajärvellä lopputulos oli 0–6 (0–3) ja Hirsilässä 1–0 (0–0).

Toisella kierroksella ottelun voittaja kohtaa Sinipaidoille hyvin tutun LaPron. Kaikkiaan Piiricupiin osallistuu tällä kaudella 13 joukkuetta, joten paikka Valkeakoskella Tehtaan kentällä pelattavaan finaaliin irtoaa kolmella voitolla.

Koko arvontatulos: http://www.palloliitto.fi/node/583/2015