Kakkosjoukkue lähtee tavoittelemaan nousua!

Siinä se on, heti otsikossa. Tavoite on naulattuna epäsuomalaiseen tyyliin heti ensimmäisestä palaverista lähtien. TamU-K 2 pelaa sarjassa ennakkosuosikkina ja jollain tapaa nousupaineessa joukkueena, jonka jokainen vastustaja haluaa voittaa. Joukkueessa tiedostetaan, että tavoite on haasteellinen kuten sarjan voittaminen aina on, mutta se on silti joukkueen yhteinen tavoite.

Tilanne on sama kuin sinipaitaisella ykkösjoukkueella on ollut koko sen taipaleen ajan. Alasarjoihin vahva seura, jolla on kannattajansa, kerää ihailun lisäksi myös tiettyjen piirien antipatiat. Joukkueessa asia on tiedostettu ja uusittu valmennusryhmä, jossa toimivat Mikko Jokela (päävalmentaja), Otto Kurjanen ja Vesa Suonsyrjä ovatkin tehneet määrätietoista työtä rakentaessaan joukkojaan valmiiksi kesän haasteisiin.

Seuralla on oma imuvoimansa ja mittavan alasarjauran tehneellä valmennuksella omat kontaktinsa, joten määrällisesti pelaajia on ollut jopa yli omien tarpeiden ja valmennuksen ikävä tehtävä onkin ollut tiputtaa pelaajia, jotka mahtuisivat saman sarjan kilpaileviin seuroihin vailla epäselvyyttä. Onneksi TamU-K:lla on tarjota mahdollisuus pelata harrastesarjaa näillekin pelaajille!

Joukkueen maalivahtitilanne meni uusiksi viime kaudesta Ari-Pekka Puputin siirryttyä toisaalle. Edustusjoukkueen terrierimäinen maalivahti Kalle Heltonen on kuitenkin tarttunut tarjoukseen ja Kalle kantaneekin päävastuun maalin suulla. Kokenut Sami Koivula täyttää myös tolppien väliä tarpeen mukaan.

Puolustuslinjassa nähdään mielenkiintoisia nimiä, kun uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet kolossaalinen toppari Tuomas Hyrkkänen, kolmosdivisioonataustan omaava toppari Lauri Leppänen ja viime kauden edustusjoukkueen yksi kulmakivistä Osku Airesto, jonka lopettaminen saatiin ylipuhuttua ja houkuteltua mies kakkosjoukkueen matkaan. Mukana on myös nuori Eetu Vuorinen, joka on pelannut juniorivuotensa FC Interissä.

Keskikentällä nähdään edellisellä kaudella edustuksesta lainalla käyneet Henri Joki ja pelaajavalmentajana toimiva ikinuori Vesa Suonsyrjä. Uutena miehenä joukkoon on liittynyt mm. Jukka Ihalainen, jolla on edellytykset sarjan kärkipelaajien joukkoon. Ihalainen on ennen pelitaukoaan pelannut mm. Ilveksessä ja TKT:ssa.

Hyökkäyksessä kakkosjoukkueella on laittaa kentälle kokenut ja tehokas kärkipari Tero LepolaJasmin Mlivic, joilla on tehtynä iso määrä maaleja alasarjoissa kausi toisensa jälkeen.

Näiden uusien nimien ei ole tarkoitus viedä huomiota omalta edellisen kauden vahvalta rungolta, jossa on joukkueen avainpelaajistoa. Koko noin 25 pelaajan joukkoa tarvitaan varmuudella tulevalla kaudella!

TamU-K 2 pelaa tulevalla kaudella Kutosen 4. lohkossa, jossa on ennakkotietojen valossa odotettavissa tiukkoja otteluita ja laadukkaita vastustajia. Tervetuloa seuraamaan joukkueen otteita ja kannustamaan joukkuetta kohti Vitosta!

TamU-K 2 kaudella 2015 (uusilla pelaajilla vanha seura suluissa):

Maalivahdit:
Kalle Heltonen (TamU-K)
Sami Koivula (UrPS)

Kenttäpelaajat:
Osku Airesto (TamU-K)
Andrei Haritonov
Jyri Helenius
Mikko Humppi (JanPa)
Tuomas Hyrkkänen (Kristallipalatsi)
Vesa Hälvä
Rasmus Hämäläinen
Jukka Ihalainen (TKT)
Henri Joki (TamU-K)
Otto Kurjanen
Tero Lepola (FC Melody)
Lauri Leppänen (TPV 2)
Mikko Malinen
Jasmin Mlivic (FC Polla 2)
Mikko Ojanen
Matias Palo
Vesa Suonsyrjä (TamU-K)
Joni Valkama
Eetu Vuorinen (FC Inter juniorit)
Jukka Wennström
Heikki Wilen

Lisäksi ringissä näyttöjen antoa jatkavat Janne Bergström, Adrian Kühnis, Jari Puputti ja Artturi Koskela. Joukkue alkaa olemaan täynnä, mutta valmennus pitää tietenkin silmät auki, jos tarvetta lisävahvistuksille ilmenee.