12-1 Jussi Vihonen, 80 min
13-1 Sami Kriikkula, 82 min
14-1 Martti Pelttari, 84 min

Varoitukset:
15 min, Silver Kubu, NoPS 3
40 min, Juha Kortelahti, NoPS 3
66 min, Pasi Viitala, NoPS 3

Ulosajot:

Pallo on taas kerran pelattu NoPSin verkkoon

TamU-K:n viimeinen kotiottelu Kaukajärvellä päättyi Sinipaitojen murskaaviin 14-1 lukemiin. Neljäntoista tehdyn maalin lisäksi pimenevässä tiistai-illassa nähtiin tusinan verran hukattuja maalipaikkoja, sekä NoPS pelaajan täydellinen pimeäminen. Kotijoukkueen puolelta sen sijaan vastuunkantajista ei ollut pulaa. Parhaiten tolppien väliin osui Jussi Vihonen, joka täydensi toisella puoliajalla hattutempun itselleen.

TamU-K lähti otteluun käyttämällä enemmän vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia. Näin ollen vakiokalustoon kuuluvat Mika Suonsyrjä, Ilkka Innola, Mika Oksanen, Alaa Adeeb ja Kemal Dedic oli jätetty kokoonpanon ulkopuolelle. Sinipaitojen avauskentälliseen oli kuitenkin jätetty vielä rutkasti pallotaituruutta ja maalintekokykyä, sillä 3 pisteen saalistaminen tästä pelistä oli ensisijaisen tärkeää, kuten myös maalisuhteen paranteleminen.

NoPS sai kentälle alkuspekuloinneista huolimatta täydet 11 miestä, joten pelistä saattoi odottaa yleisöystävällistä. Ottelu alkoi ennakkokaavailujen mukaisesti TamU-K:n pitäessä palloa ja luoden tilanteita. Kymmenen minuutin kohdalla pallo oli löytänyt jo kahdesti tiensä maaliin Youcef Chemlalin toimesta ja katsomon puolella arvuuteltiin jo, että rikkoutuuko kaksikymmentä maalia ottelussa.

Chemlalin maalien jälkeen TamU-K:n maalinteko kuitenkin hiipui, vaikka tilanteita NoPSin maalilla riitti. Tuhlaajapojan viittaa harteille sai pukea Isaac Gbehan, joka oli ainakin kolmesti yksin läpi NoPSin maalivahti Sergei Beljajevia vastassa. Beljajev vei kuitenkin jokaisella kerralla pitemmän korren, mutta paikkojen tuhlailussa auttoi myös TamU-K:n toinen hyökkääjä, joka kerkesi paitsioon jokaisella kerralla, kun Gbehan tälle avopaikkaan pallon tarjosi.

Puoliajan loppua kohden kuitenkin jyvä löytyi, ja Vihonen sekä Mohammed El Harrak lisäsivät TamU-K:n johdon neljään maaliin. Noin neljänkymmenen minuutin kohdalla nähtiinkin sitten ala-arvoisin suoritus TamU-K:n peleissä tällä kaudella. TamU-K:lle tuomittiin vapaapotku noin 30 metristä, jonka jälkeen NoPS 3:n Juha Kortelahti otti tuomarin puhutteluun. Kun suu ei pysynyt kiinni, muisti tuomari Kortelahtea keltaisella kortilla. Miehen pinna ei kuitenkaan tätä kestänyt ja muutaman valitun lauseen jälkeen tuomari laputti pelaajan uudestaan ja osoitti ulos kentältä. Suu ei pysynyt tämänkään jälkeen kiinni, jonka lopputulosena NoPS -pelaaja pääsi ottelun jälkeen tuomarin lisäraportin aiheeksi.

NoPS joutui siis taistelemaan täydellä miehityksellä pelannutta TamU-K:ta vastaan 50 minuuttia kymmenellä pelaajalla ilman vaihtomiehiä. Joukkueet astelivat puoliajalle lukemien ollessa 4-0.

TamU-K:n ja NoPS 3:n välisen ottelun toinen puoliaika pelattiin iltavaloissa

Toista puoliaikaa ei oikeastaan jalkapalloksi voinut kutsua. Teurastus sopi paremmaksi termiksi, vaikka myös NoPS osui kertaalleen Henry Frimanin vartioiman maalin kehikkojen sisään. Sinipaidoista esiin astuivat Jussi Vihonen hattutempullaan, Sami Kriikkula hienolla volley maalillaan, sekä Nawar Karikuss ja El Harrak komealla yhteenpelausmaalilla. NoPSin ainokaisen teki Pasi Viitala, jolle TamU-K:n pelaajat petasivat hyvän maalipaikan aivan Frimanin naaman edestä.

Ottelun lopulliset lukemat olivat 14-1 ja TamU-K saalisti jo viidennen peräkkäisen voiton sarjassa.

Sarja jatkuu TamU-K:n osalta ensiviikolla, kun AC Darra saa Sinipaidat vieraaksi Ikurin Virelään. Ottelu pelataan 5.9. klo 18.00 alkaen.