Antti Eijamon kausi Sinipaidoissa on ohi

Polvivaivoista kärsineen Antti Eijamon kauden pelit Sinipaidoissa on pelattu. Peräänantamattomana laitapuolustajana kannattajien suosikiksi noussut pelaaja on päättänyt muuttaa kotipaikkakunnalleen Kotkaan, ja suunnittelee pelejä Kutosen tasolla. Näin Eijamon ja TamU-K:n välinen pelaajasopimus on päätetty purkaa yhteisymmärryksessä.

”Kiitos taas hienoista hetkistä Sinikaarti, varsinkin ‘we love you Ahven’ -huudoista!” lausuu Eijamo kysyttäessä terveisiä kannattajille. Eijamo nousi kannattajien suureen suosioon kaudella 2013, jolloin TamU-K pelasi suvereenin kauden Vitosessa, ja Eijamo pelasi suuria minuutteja laitapuolustajana. Liukutaklaukset ja ”ahvenpommit” nousivat nopeasti kaikkien tuntemiksi tavaramerkeiksi.

”Harmittaa että jalat ei kestäneet pelaamista. En halua puolikuntoisena mennä kentälle. Iso kiitos ja kumarrus pelaajille, ‘Immolle’ ja ‘Kankelle’ että uskoivat minuun ja antoivat mahdollisuuden vielä yrittää”, Eijamo toteaa viitaten edustusjoukkueen valmentajiin. ”Ootte huikee jengi!” Eijamo päättää terveisensä koko joukkueelle.