Kakkosjoukkueelle pisteet sarja-avauksesta

Roxbury JK – TamU-K 2 2–4 (1–0)
26 min Mikko Salminen 1–0
55 min Heikki Wilen 1–1
56 min Jukka Ihalainen 1–2
78 min Tero Lepola 1–3
81 min Samuli Hämäläinen 2–3
90 min Tero Lepola 2–4

Kakkosjoukkueen kausi potkaistiin käyntiin ottelulla edelliseltä kaudelta tuttua vastustajaa Roxbury JK:ta vastaan. Vahvasta hallinnasta huolimatta pisteiden kohtalo oli pitkään auki, ja joukkueelle jäi parannettavaa tulevaan. Positiivista joukkueen otteissa oli pelin pelaaminen loppuun asti ja nouseminen toisella puolella lopulta selvään voittoon.

Joukkuetta näytti kipsaavan jännitys, joka näkyi pelin alkupuolella huonona syöttöpelinä ja hätäilynä ratkaisuissa. Pelin alkupuolisko mentiin kuitenkin vierasjoukkueen hallinnassa, mutta ilman tulosta. Kotijoukkue Roxbury JK iski, kun se sai sivuvapaapotkun noin kahdestakymmenestä metristä ja täysin vapaaksi jätetty pelaaja puski pallon ohi maalilla debytoineen Matias Hakalahden.

Maalin jälkeen peli tasaantui ja puoliajalle siirryttiin ilman merkittäviä lisätapahtumia tilanteessa 1–0.

Toiselle puoliajalle sinipaitainen vierasjoukkue tuli uudistuneella ilmeellä, ja jo kymmenen minuutin pelaamisen jälkeen Heikki Wilen pääsi Tero Lepolan katkon jälkeen vastakkain maalivahdin kanssa. Tarkka sijoitus, jota seurasi riehakas tuuletus ja pallo keskiympyrään uuden aloituksen merkiksi. Vain hetkeä myöhemmin Jukka Ihalainen sai pallon haltuunsa hyökkäysalueella, eteni vastustajien katkoyrityksistä huolimatta määrätietoisesti kohti maalia ja lopulta siirsi pallon tarkalla laukauksella ohi maalivahdin vieden vierasjoukkueen 1–2 johtoon.

Sinipaidat saivat kahdesta maalista kovan lisäsykkeen, ja peliä pelattiin Roxburyn päädyssä lähes tauotta. Peluutusvastuussa ollut päävalmentaja Mikko Jokela vetäisi ässäkortin hihasta ja nosti kaksikon Jasmin Mlivic–Tero Lepola kaksin kärkeen. Vain minuuttia myöhemmin Mlivic jatkoi pallon päällään Lepolalle, joka kiersi vastaan tulleen maalivahdin ja sijoitti pallon millintarkasti tolpan juureen.

Paljolti pelinsä pitkiin palloihin perustanut Roxbury hiipi kuitenkin uudelleen peliin mukaan, kun se sai sivuvaparin ja nosti miehiä ylös. Sinipaitojen merkkaaminen sakkasi jälleen pahasti, ja kentän lyhyin mies sai puskea pallon maalin täysin vapaana tuoden kotijoukkueen maalin päähän lukemiin 2–3. Roxbury sai muutaman sydämen tykytyksiä nostattaneen hyökkäyksen vielä ennen loppuhetkiä, mutta lopulta Tamu-K 2 pääsi juhlimaan vapauttavaa avausvoittoa, kun Mlivic keskitti ja Lepola puski illan toisensa.

Näin kauden avaus päättyi lukemiin 2–4. TamU-K 2 pelaa seuraavan kerran tiistaina 5.5 klo 20 Ahvenisjärven Kentällä, jossa vastaan asettuu Vierasjoukkue.

TamU-K 2:
#1 Hakalahti Matias
#2 Wilen Heikki
#3 Malinen Mikko
#6 Kurjanen Otto
#7 Hälvä Vesa
#8 Ihalainen Jukka
#9 Mlivic Jasmin
#10 Lepola Tero
#11 Suonsyrjä Vesa
#13 Humppi Mikko
#15 Luoto Pepe
#17 Valkama Joni
#19 Haritonov Andrei
#20 Joki Henri
#23 Riihimäki Tommi
#24 Hyrkkänen Tuomas
#27 Koskela Artturi
#32 Juutilainen Tuukka

Roxbury JK:
#3 Hytti Matias
#12 Mustakallio Jaakko
#18 Laitinen Arttu
#40 Välipirtti Viljami
#47 Nurmi Mikko
#65 Hämäläinen Samuli
#69 Veima Ilkka
#88 Kavander Kasper
#XX Helmijoki Visa
#XX Karppinen Eerik
#XX Rämö Antti
#XX Rantala Petri
#XX Salminen Mikko
#XX Vuorio Jaakko