Kevätkierros päättyy lauantaina helteisellä Räikän kentällä

TamU-K pelaa kevätkierroksen viimeisen ottelunsa huomenna lauantaina klo 12 Ylöjärvellä Räikän kentällä. Ottelu isännöivä FC Teivo kuuluu sarjan supertasaiseen keskikastiin, jossa kuusi joukkuetta on pisteen päässä toisistaan ennen perjantain ja lauantain otteluita. TamU-K:lle pisteet ottelusta ovat kullanarvoisia, sillä taistelu sarjan kärkikolmikossa jatkuu tiukkana. Tiedossa on helteinen ottelu, jonka jälkeen niin kannattajia kuin pelaajiakin on lähdössä Pyhäjärven aalloille TamU-Kruisen merkeissä. Lippuja risteilylle on yhä saatavissa TamU-Kaupassa. Kahdenkymmenen euron hintaisen lipun voi toki ostaa myös laivalta ennen sen lähtöä Laukontorilta klo 15.

FC Teivo on Sinipaidoille kohtuullisen vieras ryhmä, sillä joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa. Yksi hyvin tuttu pelaaja joukkueesta kuitenkin löytyy, sillä viime kaudella kahdessakymmenessä Nelosen ottelussa yli tuhat minuuttia TamU-K:ssa pelannut Risto Niskanen siirtyi täksi kaudeksi FC Teivoon. Aina mukana ollessaan ”Rippe” on mahtunut ylöjärveläisten avauskokoonpanoon.

TamU-K on ottelussa tutussa tilanteessa, sillä lukuun ottamatta Vitosen kautta jolloin sarjanousu varmistui jo ennen kauden loppua, joukkue on aina ollut tilanteessa, jossa seuraava ottelu on periaatteessa voitettava. ”Me etenemme peli kerrallaan kohti tavoitteita. Tämä on nyt vuorollaan kauden tärkein peli”, toteaa päävalmentaja Mika Syonsyrjä tutun tilanteen tunnistaen. ”Peruspelaamisemme on ollut kunnossa. Nyt haetaan terävyyttä ratkaisupelaamiseen”, analysoi päävalmentaja joukkueen pelillistä tilannetta.

Oman mausteensa ottelulle antaa se, että sääennuste lupaa helteisen sään jatkuvan lauantaina. Ottelun jälkeiselle risteilylle sää lupaa hyvää, mutta pelaajat joutunevat koville paahteisella Räikän kentällä. ”Ennustettu helle pitää ottaa huomioon. Hyökkäyksiemme pitää kestää pidempään ja vaihtojen kautta on saatava jalkoja”, päättää päävalmentaja Suonsyrjä kommenttinsa.

Ottelu alkaa siis Räikän kentällä lauantaina 4.7. klo 12 ja TamU-Kruise lähtee Laukontorilta klo 15. Sinikaarti järjestää otteluun bussikuljetuksen ja myös pelkkiä paluulippuja matsista suoraan Laukontorille voi kysellä heiltä. Etäkannattajille ottelusta on tarjolla Twitter-seuranta.